Get Adobe Flash player

Nieuws

Prachtige motor tochten

Een serie motorroutes, speciaal geselecteerd. De mooiste weggetjes en dijkjes, door de mooiste streken van ons land.  Om het uitzoeken van een route overzichtelijk te maken is Nederland opgedeeld in een aantal deelgebieden. indelingnederland De figuur hiernaast geeft een indicatie welke gebieden waar zijn gedefinieerd. Let wel op, enkele routes overschrijden de randen of lopen in meerdere deelgebieden. Die routes staan beschreven in dat deelgebied waarin het grootste deel van de route loopt.

Een kleine kaart geeft aan hoe en waar de route loopt. Middels een paar afbeeldingen wordten indruk gegeven van wat onderweg zoal te zien is.Onderop elk artikel vind je een link om een GPS bestand te downloaden. Daarin vindt je de route in .kml formaat (Google Earth) en in verschillende formaten voor een Garmin GPS. Voor een uitgebreidere beschrijving hoe daarmee om te gaan verwijzen wij naar de FAQ.

Route Rondom AmsterdamFeedback, in welke vorm dan ook stellen wij zeer op prijs. Met elkaar wordt het niet op de weg mooier en leuker. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een e-mail reaktie.

 

De routes zijn kostenloos te downloaden en te gebruiken. Een verwijzing in woord of geschrift naar deze site wordt op prijs gesteld.

Delen

mooi Nederland

Botshol.jpg