Get Adobe Flash player

Nieuws

meest recente berichten

Nieuwe tochten

Te zien aan het aantal downloads is er een grote vraag naar mooie motorroutes. Dus werden de afgelopen weken en worden de komende weken gebruikt om nieuwe routes uit te testen, aan te vullen en vervolgens hier te publiceren. De op de site te downloaden routes zijn allemaal zorgvuldig gemaakt en uitgeprobeerd. Mocht iemand ondanks dat toch onvolkomenheden tegenkomen dan zien wij graag een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een aanpassing. Ook voor suggesties, links of eigen routes die je graag gepubliceerd ziet. De komende tijd kun je dus hier de nodige nieuwe routes aantreffen.

  Oost

  

Delen

Route files ge-update

Het wil wel eens voorkomen dat je een na het laden van een route de melding krijgt dat deze herberekend moet worden omdat voor het maken van de route van een oudere kaart versie of Mapsource versie gebruik is gemaakt. Om dit zoveel mogelijk tegen te gaan zullen wij van tijd tot tijd ook de .gdb en .gpx files die hier te downloaden zijn controleren. Dat heeft er toe geleid dat vanaf 1 juni j.l. alle route files in .gdb en .gpx zijn vernieuwd. De benamingen zijn gebleven. De nieuwe routefiles zijn gebaseerd op MapSource 6.16.1 en de laatste NavTeq kaarten zoals ge-update van de Garmin site.

Mocht het ondanks dat toch gebeuren dat je een melding van herberekening krijgt stellen wij een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op prijs. Ook als voor navigatie system die nog van oudere kaarten gebruik maken een file gewenst is willen wij met plezier proberen die voor je op te sturen, indien mogelijk, voorradig, etc.

 

Delen

Prachtige motor tochten

Een serie motorroutes, speciaal geselecteerd. De mooiste weggetjes en dijkjes, door de mooiste streken van ons land.  Om het uitzoeken van een route overzichtelijk te maken is Nederland opgedeeld in een aantal deelgebieden. indelingnederland De figuur hiernaast geeft een indicatie welke gebieden waar zijn gedefinieerd. Let wel op, enkele routes overschrijden de randen of lopen in meerdere deelgebieden. Die routes staan beschreven in dat deelgebied waarin het grootste deel van de route loopt.

Een kleine kaart geeft aan hoe en waar de route loopt. Middels een paar afbeeldingen wordten indruk gegeven van wat onderweg zoal te zien is.Onderop elk artikel vind je een link om een GPS bestand te downloaden. Daarin vindt je de route in .kml formaat (Google Earth) en in verschillende formaten voor een Garmin GPS. Voor een uitgebreidere beschrijving hoe daarmee om te gaan verwijzen wij naar de FAQ.

Route Rondom AmsterdamFeedback, in welke vorm dan ook stellen wij zeer op prijs. Met elkaar wordt het niet op de weg mooier en leuker. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een e-mail reaktie.

 

De routes zijn kostenloos te downloaden en te gebruiken. Een verwijzing in woord of geschrift naar deze site wordt op prijs gesteld.

Delen

Routes in een Google Earth afbeelding

Een poging om routes in een Google Earth afbeelding te krijgen. Nederland is opgedeeld in een paar logische delen, die elkaar soms overlappen. Daarom kun je dezelfde route in overlappende gebieden meer dan eens tegenkomen.

{tab=Nederland}

{mosmap width='640'|height='520'|kml='http://www.motoeren.nl/images/stories/kmldirectory/Motoerentoerritten.kmz'}

Delen

mooi Nederland

CollseWatermolen.jpg