Get Adobe Flash player

Interessante websites

Motorvakantie met een beperking

Hier is het moment voor jou om als motorrijder de wereld te verkennen.

 

Heb je al motorrijervaring, maar een beperking waardoor het nu niet kan? Of heb je een beperking waarbij je op dit moment niet zelf kunt rijden? Dan biedt Doe-reizen je de mogelijkheid om een motorvakantie te beleven. Samen met een ervaren rijder en een geschikte machine nemen we je mee op een begeleide vakantie. Waarbij je de motorwereld leert verkennen met je beperking. En ervaart dat er meer mogelijk is dan je dacht. Kijk op www.Doe-reizen.nl of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .nl of 0031 (0)23 5652187.

 


Delen

Motornavigatie en app

Motomap, een engelstalige website die het mogelijk maakt om niet alleen routes te downloaden, maar die ook te delen. Een app voor je mobieltje zorgt ervoor dat je de route  met je telefoon kunt gebruiken. 

 motomappers.nl

Delen

Al het hardware nieuws

Op motornavigatie.nl kun je veel informatie vinden die hardware van navigatiemiddelen voor de motor betreft. Een vergelijking tussen de verschillende Garmin en TomTom's die te verkrijgen zijn, véél nieuws over accessoires en bevestigingsmiddelen en software pakketten.

motornavigatie

motornavigatie.nl dus voor wie op de hoogte gehouden wil worden van alle hardware nieuwtjes.

Delen

mooi Nederland

DeventerBolwerkersmolen.jpg